torsdag, april 09, 2015

Pusekattane våreGamlekatten vår, som vart snart 14 år, avgjekk dessverre ved døden i vinter. Det vart veldig tomt og rart etter Trultepusen, og vi var enige om at vi måtte skaffe oss nye kattar nokså snart. Kattar, i fleirtal, for denne gongen ville vi ha to. Det var ikkje akkurat høgsesong for kattungar, vinter som det var, men så dukka desse sjarmtrolla opp på Finn. Eit søskenpar på 5 månader måtte omplasserast grunna allergi, og vi var heldige og fekk ta imot dei. Det er ein hokatt og ein hann, og dei har fått dei velklingande namna Pepsi og Max. ;)

Sjølv om vi saknar gamlekatten, er det veldig kjekt å ha spretne kattungar i hus, fulle av liv og leven. Det er også artig å sjå kor stor glede dei to har av kvarandre; dei tøysar, slåst, og vaskar kvarandre. Fine, fine pusekattane!

6 kommentarer:

 1. SÅ søte! Og kjekt å ha selskap med kvarandre :-)

  SvarSlett
 2. Koselig med litt dyr i huset.
  Disse var jo søte da.
  Vi har også to, Mor og sønn. Enkelte ganger
  hveser de mot hverandre og andre ganger slikker de hverandre.
  Ha ei velsignet god helg :)

  SvarSlett
 3. Nydelige pusekatter.
  Et hus uten pus er tomt, og rart syns nå eg.
  Skulle ha støvsugd litt her, men får vente litt- pus sover - liker ikkje støvsuger.
  God helg! Klem,

  SvarSlett
 4. Så fine de er!
  Vår Rosa begynner å bli ei ærverdig gammel dame, tror det blir kjekt for henne å ha "pensjonisttilværelsen" på landet :)

  SvarSlett
 5. Men åh, vilka sötnosar :D

  SvarSlett
 6. FOR NOEN NYDELIGE PUSER<3!! Det er vondt når dyr dør fra oss, og det blir veldig rart og tomt. Da hjelper det godt med nye puser til å fylle tomrommet i hus og hjerte! Vi drømmer om to røde katter, men jeg må si at Pepsi (regner med at det er den mørke av dem?) var ufattelig nydelig!

  SvarSlett