søndag, juli 20, 2014

Kreta 2014


I år gjekk ferieturen vår til Kreta. Vi hadde ikkje vore i syden som familie før, og var litt usikre på kor det var lurt å reise, men Kreta viste seg å vere eit godt val for oss! Vi budde på Stellina Village i Agii Apostoli, ca. 15 minutt med buss frå Chania. Der hadde vi det som "plommen i egget" i leilegheita vår, med stor balkong og utsikt til basseng, taverna og leikeplass. Vi hadde fleire basseng å velge mellom på hotellområdet, og når vi vart lei av klorvatn, var det berre eit par minutt å spasere ned til ei flott sandstrand med lunka middelhavsvatn. Ettersom avstanden var så kort inn til Chania, var vi fleire gonger i byen og rusla i dei sjarmerande gatene i gamlebyen, såg på folkelivet i hamna og åt god mat på restaurant. 

Det var utruleg godt med to veker der vi berre kunne slappe av, bade, lese bøker, ete is, (...ete litt meir is), eigentleg berre vere og vere ilag.

Heldigvis er det meir att av ferien her heime i Noreg. Vi får passe på å nyte det, òg.

2 kommentarer:

  1. Det ser godt nok skønt ud - tænkte jeg ville lægge en kommentar. Det får jeg så sjældent gjort fordi det er så besværligt på mobil og tablet men det er jo rart at vide, man har et publikum ��

    SvarSlett
  2. Så nydeleg!
    Og så bra at dokke tok Syden med heim igjen ;-)

    SvarSlett