onsdag, juli 04, 2012

Roser og atter roser...


Ingen tvil om at rosesesongen er i gong! Ute hos meg står Hurdalsrosa, Louise Odiér, Lykkefund og New Dawn i blomst. Snart fylgjer den gamaldagse kvite hagerosa og Maiden's Blush. Det er jammen luksus å ha  roser på bordet kvar dag!

På biletet over er det vakre og velduftande New Dawn som får vise seg fram i eit sukkertøy av eit loppefunn; ein gamal lysegul fløtemugge. Ein perfekt match, spør du meg!

Ha ein god onsdagskveld!

11 kommentarer:

 1. Nydelig!

  Og jeg blir så imponert over at du kan navnene på alle rosene! Hihi. Har roser jeg også, men aaner ikke hva de heter ;-) Tror roser er det som skiller grønne fingre fra alminnelige "hvite" (les: mine), altså!

  God sommer!
  :-)

  SvarSlett
 2. Nydelege New Dawn - min fyrste roseforelskelse! Etterkvart har mamsen arbeidd seg opp så mange nydelege i hagen sin, at det er vanskeleg å velge favoritt! Roser er jammen noko heilt spesielt!
  Eg har akkurat funne fram boka mi om Tasha Tudor igjen, den er som ein god ven. Anbefaler den som inspirasjon for den "frie" hagen. Vakker!

  Klem

  SvarSlett
 3. Rett og slett perfekt!

  SvarSlett
 4. So beautiful !!!!!!!!!!!

  SvarSlett
 5. Vakreste Hurdals (?)rosen!!!

  SvarSlett
 6. Hei! Nydelig rosebilde. Jeg har faktisk laget et blogginnlegg i dag om Maidens Blush, min favoritt! Den er plukket i en gammel hage som ble anlagt i 1670-årene. Maidens Blush er ikke fult så gammel men har blitt plantet der for mange, mange år siden. Nå er rosebusken over to meter høy og fantastisk.

  SvarSlett
 7. Vakker rose. Jeg har faktisk blogget Maidens Blush i dag. Min favoritt. Jeg får plukke den i en gammel hage hvor rosebuseke er over to meter høye.

  SvarSlett
 8. Anonym5:52 p.m.

  så vakkert!

  jeg blir inspirert, som vanlig etter å ha kikket i din blogg :-)

  det blir stadig flere roser her, og peoner

  ingrid

  SvarSlett
 9. nydelige bilder
  hva er vel vakrere enn naturen selv?? :)
  og så er du da en dyktig fotograf!

  SvarSlett