lørdag, juli 21, 2012

Home, sweet home...


Etter ei fin og opplevelsesrik veke i Lillehammerområdet, kom vi i dag heim til Sunnmøre. Her sila regnet ned, men det var jammen godt å vere heime likevel. Eg måtte ta ein tur ut midt i ei regnbyge for å sjekke korleis det stod til med Sarah Bernard-peonane mine, og ein av dei vart med inn. Når det verste bagasjerotet var rydda av vegen, kaffitraktaren begynte å putre og lyset på bordet vart tent, då kunne eg lande. 

Borte bra, heime best...

11 kommentarer:

 1. Hjemme er alltid best ♥
  Nydelig bilde, for en flott blomst!!

  Ha en fin kvled:)

  SvarSlett
 2. Treng kome vekk av og til for å kjenne kor godt ein har det heime :-)
  Veret kan vi ikkje gjer noko med. Men må innrømme at eg lengtar etter varme og sol. Ulljakke i juli vert litt feil. God helgB-)

  SvarSlett
 3. Velkomen heim til regnet:-) Eg må innrømme at eg byrjar å bli ein smule værsjuk...

  SvarSlett
 4. Einig med deg, kjekt å vera på tur, men ingenting er som å kome heim... Nydeleg bilete! Slike peonar ynskjer eg meg òg...

  SvarSlett
 5. Den følelsen er deilig, å komme hjem etter en tid borte. Håper virkelig vi kan få noen fine soldager fremover! Fortsatt god sommer til deg. Klem

  SvarSlett
 6. Borte bra, men hjemme best!:)

  SvarSlett
 7. Peoner er så vakkert!

  En fin uke til deg.

  SvarSlett
 8. Ikke så mye som minner om skikkelig sommer sålangt;) Så nydelig peon- har plantet den samme- men den blomstret ikke i år;)Ser vi har mange av de samme rosene, har ikke lykkefund, eller maidens blush- men den skal jeg plante her etterhvert. Hjemme best- helt enig der;)

  SvarSlett
 9. For en nydelig peon!
  Det er godt å komme seg ut å lufte seg litt avogtil, vi reiser på tur i morgen, og så er det godt å komme hjem igjen etterhvert :)Håper du har gode hjemmedager, selv om været er litt så som så..

  SvarSlett
 10. beautiful picture:)I like this climate:)

  SvarSlett
 11. Nydelig vakkert med peoner, min falriit. Mesten som et ballerinaskjørt år den folder seg ut. Klem monica

  SvarSlett