tirsdag, august 30, 2011

I kjøkenet
I kjøkenet ein tysdag i august.

søndag, august 28, 2011

Øs pøs


I dag kjennest det verkeleg som om hausten er her. Makan til regnvèr! Fram med stearinlys, tøfler og strikkejakke! :)

lørdag, august 27, 2011

Helgonsdag, august 24, 2011

Hurtigruta


Av og til slår den meg berre, "hurtigrutekjensla", når eg ser ut stovevindauga våre. Trur det må vere eit eller anna med lyset, som minner meg om turar eg har hatt med hurtigruta Ålesund - Bergen i mine studiedagar. I går slo det meg igjen, då eg sat på kjøkkenet og åt, og kasta eit blikk gjennom stova og ut. Og kameraet måtte fram. Fint å kunne reise med hurtigruta heime i sitt eige hus. Vert ikkje sjøsjuk heller. ;)

God onsdag!

tirsdag, august 23, 2011

Music corner
Eg drøymer om at eit svart, vakkert og godt piano ein dag skal stå i stova vår. 
I mellomtida er eg takknemleg for dette litt rare, brune instrumentet vårt, som trass alt ikkje høyrest så verst ut. 
Og med eit lass fine bøker og dilldall på toppen, så ser det ikkje ille ut heller. Trass alt. ;)

onsdag, august 17, 2011

Stilleben - ferieminne
Det vart igrunn lite interiørshopping på meg på årets sommarferie. Eg var innom fleire fine interiørbutikkar, men merkeleg nok var det ikkje noko som freista meg nok til å få bli med heim. Litt pynt til interiøret vart det likevel; i ei skål i stova vår ligg ei lita samling glatte skiferstein som eg og ungane plukka. Fine å leike med, gode å halde i handa. Skåla dei ligg i har eg forresten dreia sjølv, i mine dagar som student på Kunst & Handverk på lærarskulen. Ho har vore parkert i eit skap nokre år, men no trur eg ho vart litt glad for å få kome fram i lyset att. ;)

mandag, august 08, 2011

Svenskekopp

Det er måndag formiddag, og eg supar kaffi frå den nye koppen min; som eg var så heldig å få som takk for vatning av blomstrar i sommar. Koppen er frå Paradisverkstaden i Sverige, og vart raskt ein favoritt!

Og sommaren, den tuslar mot slutten. Eg kjende meg att i det Anna-Malin skreiv i dag; at eit litt haustleg lys er i ferd med å smyge seg inn. Dermed er det berre å stå på med dette prosjektet:


...nemleg å få vestveggen vår ferdig før hausten. Vi har skifta ut dei slitne 50-talsvindauga på denne veggen med sjarmerande korsvindauge og skal få på ny bordkledning, og så vert det litt forandringar i forhold til vinterhagen. Det er no eit lite styr medan det står på, men det blir veldig godt å få det gjort! Og fint blir det; huset vert SÅ mykje finare, både ute og inne! Det kjem vel bilete i bloggen etterkvart, tenkjer eg. :)

Ha ei god veke!