onsdag, august 24, 2011

Hurtigruta


Av og til slår den meg berre, "hurtigrutekjensla", når eg ser ut stovevindauga våre. Trur det må vere eit eller anna med lyset, som minner meg om turar eg har hatt med hurtigruta Ålesund - Bergen i mine studiedagar. I går slo det meg igjen, då eg sat på kjøkkenet og åt, og kasta eit blikk gjennom stova og ut. Og kameraet måtte fram. Fint å kunne reise med hurtigruta heime i sitt eige hus. Vert ikkje sjøsjuk heller. ;)

God onsdag!

10 kommentarer:

 1. Vakkert! Ja, når man ser havet slik kan man få den følelsen. Herlig du har det i stua. Liker den enkle stilen jeg også. Flott teppe over sofaen.

  SvarSlett
 2. Heldige du som har utsikt både til fjord og fjell! Nyt det!
  Heidi :-)

  SvarSlett
 3. Flott utsikt utover fjorden. Jeg har også en lignede utsikt, men det er itover en ferskvannsfjord. Har aldri kjørt med hurtigruta, men kan tenke meg det er en opplevelse.
  Ønsker deg en herlig onsdag :)

  SvarSlett
 4. Så vakker utsikt du har!

  SvarSlett
 5. Man får ikke bedre utsikt enn dette! Helledussen..Tenk å nyte en kopp kaffe her..drømme* På land eller ikke land;)

  SvarSlett
 6. Så flott utsikt du har!
  Får heimlengsel av sånt....

  SvarSlett
 7. Vakkert, ikkje meir og seie.. :-)

  SvarSlett
 8. Jeg vil sitte i din stue og se på utsikten.

  SvarSlett
 9. Å, hurtigrutefølelse, ja! Husker turer med MYE bagasje og dårlig råd (ikke penger til lugar). Særlig husker jeg et år jeg reiste hjem til påske, og måtte sove i en av salongene. Dette var på ei av de eldste hurtigrutene på det tidspunktet. Jeg våknet på morgenen, og rundt meg satt det gamle damer med håndarbeidet sitt Ü Koselig!
  Nyt utsikten, og god helg Ü

  SvarSlett