tirsdag, juni 21, 2011

I kveld...


...kan eg lene meg fornøgd tilbake i stolen, eg har nemleg planta ein peon i dag. Det er den tredje peonen i samlinga mi, navnet på den er Dr. Alexander Fleming. Frå før har eg Sarah Bernhardt og ein kvit som eg ikkje hugsar navnet på. No skulle eg berre hatt ein skikkeleg djuprosa!

Vil du lese meir om peonar, så ta ein titt i denne fine bloggposten.

Biletet i dette innlegget tok eg i fjor.

8 kommentarer:

 1. Nyyyydelig! Peoner er en favoritt!

  Ha en fin kveld!

  KLEM KLEM:)

  SvarSlett
 2. Peoner er nydelige - og de dufter så godt! Vi kjøpte hus for 11 år siden, det eneste "ordentlige" som sto her var 4(!) DIGRE peoner og to store epletrær. Nå dufter det heftig peon i hele hagen en ukes tid i juni/juli. Heier på dine nyplanted, så de kan bli stor og fine fort! Har plantet en Sara Bernhardt selv, og etter tre(?) år er den stor og har gansk mange blomster. Hurra!

  SvarSlett
 3. vakkert med disse blomene. ha en fortsatt fin (sommer)-dag:)

  reggy!

  SvarSlett
 4. Nydelege peoner!

  Fin dag til deg!
  Klem

  SvarSlett
 5. Åh så heldig du er, peoner er sommerens fineste!! En bukett i hånden, og du har glemt dagens bekymringer. Og så dufter dem himmelskt godt også.

  Ønsker deg en Herlig Sommer,

  Aina

  SvarSlett
 6. Kanskje jeg skal la meg inspirere til å plante en peon eller to? Tror det. Så fin blogg du har :)

  SvarSlett
 7. Peonar er jo berre nydelig, ganske fantastisk at ei lita kule i løpet av ein dag kan springe ut til den mest nydelige blomsten. Det skjedde her igår, og ein av dei havna rett i vase i kjøkkenvinduet. Blir glad kvar gang eg ser den!

  Ha ein fin dag!

  SvarSlett