mandag, februar 28, 2011

Jaaa!


Etter at eg skaffa meg denne maskina, har eg har hatt mange rare forsøk på vegen mot "latte art". Latten smakar jo godt utan kunst i koppen òg, men det set litt ekstra spiss på opplevelsen å få eit blad eller eit hjarte i koppen. Og det er neimen ikkje heilt lett å få til denne kunsten! Men eg er på sporet, og i dag vart eg nokså fornøgd med resultatet. Så gøy det er å meistre noko nytt, noko ein har måtte streve litt for å få til!

God måndagskveld! ♥

11 kommentarer:

 1. Du er flink, altså! Det der såg skikkeleg lekkert ut!

  Klem

  SvarSlett
 2. Så flott - vi har hatt samme maskin som dere i åresvis, men får ennå ikke til denne lille kunstneriske avslutningen - og det gjør seg jo så fint med en slik signatur:) Hm - vi må trene mer:) Noen triks/råd?

  Ha en fin kveld - klem fra Bente.

  SvarSlett
 3. Oi, så flink du er!!
  Det er virkelig en kunst :)

  SvarSlett
 4. Øvelse gjør mester!!
  God mandagskveld til deg..

  Martha.

  SvarSlett
 5. Stilig med juletre i koppen!

  Tuller, jeg ser jo at det er et blad:-)

  SvarSlett
 6. Så flink du er! Jeg er imponert!

  SvarSlett
 7. Stilig!!
  Virkelig proft ser det ut - imponerende!
  Vil bli veldig glad hvis du legger ut et lite "kurs"... ;-)
  Det hadde jo vært kult å kunne servere mannen noe slikt...
  ...eller i allefall noe lignende ;-)

  Ha en fin kveld!
  :-)

  SvarSlett
 8. Åh....jeg ble litt missunderlig! Har fået meg kaffe maskin jeg også og hver en dag øver jeg meg..men nei...hvordan gjør du det?? Jeg har vært på flere nett siden for å se hvordan de gjør det,og der ser det jo enkelt ut,men når jeg prøver så går det ikke. Jaja, WELL DONE!! :-))))

  SvarSlett
 9. Så lekkert altså! :) Ikke verst å få servert drikke med kunst i ;) Sofaen er vi kjempefornøyd med og det er sjeldent jeg tenker at putene siger sammen. Vi snur de av og til, kanskje 2 ganger i måneden (tar 10 sekunder), men det er jo en myk sofa så skulle bare mangle om det ikke siger litt. Allikevel ødelegger det ikke sofaens uttrykk, er irriterende. Heller myk sofa og litt sammensigende puter enn hard sofa som er ukomfortabel å sitte i ;)

  SvarSlett
 10. Goody!!! Tar gjerne å låner den herlige kaffemaskina di; regner med du er fornøyd?

  Jeg har også lyst å lære!

  SvarSlett