onsdag, oktober 20, 2010

Vinter!Så fekk vi helse på vinteren igjen! Dei første snøfillene kom i gårkveld, og ungane var sjølvsagt i ekstase. Då dei to største var gått til skulen i dag tidleg, var Minsten meir enn klar for å gå ut og kjenne på det kalde, kvite han såg utfor vindauga. Dermed var det berre å kle på seg og setje igong med snøballkasting og leik med bøtte og spade. Vi fekk lagt ut mat til fuglane og berga inn nokre blomsterpotter òg før vi tusla oss inn att. Der venta ei ferdigheva rundstykkedeig som vart skyssa inn i omnen, slik at vi kunne kose oss med nysteikte rundstykke til formiddagsmaten.

Det er ikkje alle sider ved vinteren eg er like begeistra for, men jammen er det koseleg med eit slikt første snøfall, rikeleg med ved i vedkorga, fyr i omnen, tende lys og tjukkeraggar på beina! Og så eit strikketøy mellom hendene. Perfekt!

12 kommentarer:

 1. Flotte bilete..
  Men var ikkje heilt klar enno...

  Kos dokke!!

  SvarSlett
 2. HEI:)
  så koseligt det er her inne hos deg:))

  Ha ein fin dag i snøveret:)

  SvarSlett
 3. Kjenner at jeg ikke er helt klar for snø og vinter ennå altså, men jammen var det fine bilder du hadde tatt :-)) Kan forresten være enig i at det er noe magisk med det første snøfallet.
  Kos deg videre med strikketøy og varm stue!

  SvarSlett
 4. Herleg å sjå at det er fleire som beundrar og kosar seg med den første snøen, lyset, lyden og innekosen som høyrer med..hihi! :)

  Håpar forresten eg kan inspirere deg til å finne fram dukka di igjen.. ;)
  Varm og god klem!

  SvarSlett
 5. Nydelige bilder.. Er koselig med det første snøfallet.

  SvarSlett
 6. Så koselig du skriver. Snøen laver ned her med oss og,fikk reint julestemning i dag,litt tidlig da med...pytt,pytt. Klem. Nydelige bilder.

  SvarSlett
 7. Herlig med unger som gleder seg over første snøfallet. Fyr i ovnen og masse kos inne når det er kaldt ute. Det er nok ikke lenge før snøen kommer her også. Kan ikke si jeg gleder meg, men en må bare ta det med seg når en bor her en bor.
  Ha en flott kveld :)

  SvarSlett
 8. Vi fikk også hilse på kong vinter i dag, men snøen blir sikkert ikke liggende lenge, men sannelig er det bra mye finere med det hvite enn svart og trist.
  Fine bilder du har tatt.
  En fin kveld til deg.

  SvarSlett
 9. Herlige bilder! Nesten så jeg gleder meg til litt snø på bakken. Vinterdekkene har i alle fall kommet på bilen!

  Her i Bergen er det sludd i skrivende stund.. :)

  Klem Pink lady

  SvarSlett
 10. Takk for god klem:)

  Nyter vinter i Årefjellet i kveld. Må ut å knipse bilder i snøen i morgen. Herlig vinterstemning her!

  Kos dere!

  SvarSlett
 11. Lucky you! Nothing better than snow :-)

  SvarSlett
 12. Å nei! Er den her allerede!? Jaja! Du har helt rett. Første snøen er alltid bliss, og settingen din rundt er perfekt. Glad jeg bor i dette vær-og-sesong-rike landet :)

  Ha en god torsdag! :)

  SvarSlett