tirsdag, juli 06, 2010

Turbukett

6jul

I dag fekk eg gå meg ein ettermiddagstur heilt åleine. Eg putta pluggar i øyrene og lytta til musikk medan eg trakka over mose, lyng og fjøresteinar. Heilt nydeleg! På veg heim plukka eg sjølvsagt med nye lupinar til bordet.

Har du forresten prøvd å stikke nasen inn i ein kvit lupin? No i sommar oppdaga eg at dei kvite lupinane duftar, i motsetning til dei farga eksemplara.

Smakebitar av dagens turmusikk finn du her og her.

9 kommentarer:

 1. Det høres veldig deilig ut med en rolig kveldstur. Lupiner er nydelig.
  Fortsatt god kveld.
  Klem

  SvarSlett
 2. Så fiiine lupinar! Dei ser endeleg ut til å sprette ut her hos meg også no! :) Gler meg til å kunne pynte inne med dei! :)

  Nyyydeleg bursdagsinnlegg under her også!

  Det var forresten moro å høyre att Amy Grant, som eg ikkje har høyrt på 15 år eller sånn.. Då var ho ein favoritt! :) Hihi..

  Ønskar deg ein god sommarkveld!
  Klem

  SvarSlett
 3. Chris Tomlin var ny for meg. Måtte sjekke det ut med ein gong, og det høyrtes bra ut :O) Takk for tips!

  SvarSlett
 4. Så herleg å få seg ein tur heilt åleine... alltid godt å kome seg ut i skog og mark. Nydelege lupinar! Flott kakefat i førre innlegg, gratulerar så masse med vel overstått dag for vesla, såg iallefall ut som ein vellukka dag.

  Ha ein fortsatt fin kveld! Klem

  SvarSlett
 5. Lupinar er noko av det vakraste eg veit, men hit til Hakallestranda som eg har flytta, veks dei ikkje vilt - synd synst eg, men sikkert til glede for mange andre som synset det er ugras. Kan eg få spøre om du har laga stettfatet på forrige blogginnlegg sjølv?? Det var berre eheilt nydeleg

  helsing frå Hakallegarden

  SvarSlett
 6. Takk for trivelege kommentarar, folkens! :)

  Alpakka: Stettfatet er heimelaga, ja. :)

  SvarSlett
 7. mmmmm.....
  du har lagt ut fantastiske bilder de siste dagene. Juhuuuu....din verden er vakker! =)
  Ja, du får stikke innom Blå en gang du er i Oslo....det er et herlig sted! =) Ta med tingene dine og selg litt med det samme.

  god natt.....Kathrin.

  SvarSlett
 8. Herlig!!!
  Stettfatet var utrulig fint, veldig meg:)

  Ønsker deg en fin dag -og ja, den kaka er farlig god! Veldig saftig for å være langpanne kake. Fin å fryse ned og servere lunken.

  Marianne:)

  SvarSlett