tirsdag, mai 11, 2010

Sykkelsesongen er endeleg i gang!

I dag fekk eg (eller rettare sagt mannen...) dratt fram sykkelen min og pumpa luft i dekka slik at eg kunne legge ut på årets første sykkeltur. Det var ingen kjempelang tur, men det var fint å bruke sykkel i staden for bil når eg skulle ut og gjere eit ærend. Eg er SÅ glad i den fine sykkelen min! :)

For glimrande sykkelinspirasjon; ta ein tur innom Copenhagen Cycle Chic.

7 kommentarer:

 1. Sykling er topp! Skal jammen finne frem sykkelen min og. Eller kanskje ønske meg en ny??? Nydelig blogg. Jeg blir ny følger!!!

  SvarSlett
 2. så herlig,nå kan vi si at det er "sommer" når sykklene blir tatt frem:)kos deg så masse med litt vind i håret,på dine sykkel turer fremover:)

  SvarSlett
 3. kos deg i fin vere:)

  SvarSlett
 4. Den første vårdagen man eeeendelig fikk ta ut sykkelen sin igjen var den største dagen når jeg var liten. Nå er den fineste vårdagen den dagen jeg kan gå ut å plukke markblomster, men ofte er sykkelen med da også ;)

  Håper du får en fin onsdag :)

  SvarSlett
 5. Det såg jammen bra deilig ut! :) Her oppe kor eg bur er det visst ganske upraktisk med slike fine syklar for damer (som meg) som likar å bruke skjørt... Så då blir det heller fart enn stil, sjølv om eg må innrømme at farta nok er noko eg må jobbe med ei stund enno..haha!

  Morsomt med sykkelblogg også, men tenk: sååå mange syklistar, og ikkje ein hjelm i sikte!! Uff og uff..

  Bruk hovudet (du kan vel denne regelen?) og kos deg på sykkeltur!

  SvarSlett
 6. Stilig bilete...
  Vonar på fine sykkeldagar framover..

  SvarSlett
 7. Ja nå er sykkelsesongen i gang. Men med min store mage tar jeg bena frem til etter termin..hihi..

  Artig bilde.

  Ønsker deg en herlig dag. klem

  SvarSlett