mandag, februar 22, 2010

Skrimmel skrammel


Ved sidan av komfyren vår har vi ei stang med diverse kjøkkenskrommel hengande. Noko av det er loppefunn, anna er nytt. Sjølve stanga er gjenbruk; eit stålrør frå ei utdatert hattehylle. Husbonden saga den av og berre kjørte den fast mellom veggen og kjøkkenventilatoren. Enkelt og greit, hehe! Og det er både dekorativt og praktisk, for mesteparten av dette er slik som vert brukt ofte. (Ikkje hjulvispen - som vi berre sveivar igong ein gong i ny og ne for ungane sin del. Alltid populært!)

Legg forresten merke til den "knottelause" komfyren vår! Barnesikringa vi kjøpte fungerte heller dårleg, så hos oss vart løysinga å plukke av knottane. Dei ligg i ei skål på kjøkkenvifta, slik at den aktuelle knotten kan monterast på når ei plate skal slåast på. Det enklaste er ofte det beste! ;)

8 kommentarer:

 1. Så lurt å berre fjerne knottane. Vi har fremdeles inntakt ovn, og broren har vist svært lite interesse for den heldigvis, så vi får berre sjå kor det utvikla seg ;)

  Ha en fin mandagskveld!

  SvarSlett
 2. Ha ha... herlig... Det enkleste er ofte det beste. Både når det gjelder komfyren og stålstanga! Det ser jo bra ut også(stanga med kjøkkenskrommelet tenker jeg da på.... ;-)
  Ha en fin kveld videre.

  SvarSlett
 3. Hahaha, sånn ser vår komfyr ut også ;) Barnesikringen fungerer for beskyttelsen mot kjelene. Men, en liten barnehånd greide fint å snike hånden under sikringen og skru på knottene;) Luringene våre.
  Er ofte innom den koselige bloggen din, men legger ikke så mange kommentarer igjen. Skjerpings ;) Ha en fin uke! Ellen

  SvarSlett
 4. Nydelig bilde, som alltid inne hos deg! Og hvem trenger annen grunn for å henge opp en gammel hjulvisp enn at den er særs sjarmerende? Jeg drømmer forresten om de bambipungene dine... Åh, så flotte!

  En fin kveld (snart natt) ønskes deg!

  SvarSlett
 5. Elsker når det man bruker mye er lett tilgjengelig. Og jeg misunner deg for hjulvispen. Jeg har lett lenge etter en hjulvisp og har enda ikke hatt hell med meg.

  Knotteskål er en fin fin løsning :-)

  SvarSlett
 6. ein koseleg brukskrok :O)
  Eg har akkurat likt dørslag hengande.

  Ønsker deg ein god kveld.

  *klemmar*

  SvarSlett
 7. Takk for koseleg kommentar, skal verte flinkare å legge att nokon tilbake! :)
  Digga den kjøkkenstanga di, du hadde nokon fine slitte skattar hengandes der!

  God onsdag til deg!

  Krista

  SvarSlett
 8. Stilig krok og smart måte å barnesikre på...
  Nyt vinterferien fortsatt :-)

  SvarSlett