søndag, november 01, 2009

Berre eg

356 365

1nov091

1nov092

1nov093

1nov094

Det gjorde godt å putte kameraet i lomma og rusle ein tur i skogen åleine. Det er kjekt å ha selskap på tur òg, men i dag var dei andre opptatt på anna vis, og eg fekk strekke litt på ein sliten rygg over tuer og stein – utan ungar. Mild vind, tørt lauv under føtene, lyden av ein hakkespett – søndagsfred. Angrar berre på at eg ikkje hadde med kaffikopp og termos. Men kaffien får eg ta att innandørs. God søndag!

13 kommentarer:

 1. Utruleg flott i skogen i dag...
  Fann ei og anna nøtt også..
  På neste tur må eg ha med sekk..
  Litt mose og konglar skal få bli med heim ;-)

  SvarSlett
 2. Skjønne bilder...
  med herlig stemninger..
  hørtes så koselig ut - berre eg..
  håper kaffen smakte fortreffelig!

  moaklem

  SvarSlett
 3. Fine bilder! Koseleg å berre få vere litt åleine innimellom...Det er ein kunst å kose seg for seg sjølv! Men skjønar godt du sakna termosen...hihi

  Kos deg vidare!

  SvarSlett
 4. Så nydelige bilder! Godt med en tur alene innimelom også :)
  Ønsker deg en fin uke!
  Madeleine

  SvarSlett
 5. Hei Haust!
  Så vakre naturbilder! Ja, i blant er det godt med litt egnetid og stillhet. Har det selv akkurat nå, selv om jeg ikke ser på vakker natur men et kaos av glade stoffer. Vakkert det også på en annen måte...
  Gutta er på fotballkamp og jeg har kaffen innen rekkevidde. Ja, kaffen må du huske neste gang du rusler ute i naturen!
  Fine sminkepunger du har sydd også!
  Ha en lun kveld!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 6. Så fine bilder..nå fikk jeg gått den skogsturen jeg ikke har tatt i virkeligheten i dag..får sjenke meg litt kaffe og da..:))

  Ha en fin,fin høstuke...
  Hilsen Mariann

  SvarSlett
 7. Slike turar gjer godt! Flott i skogen no:)

  SvarSlett
 8. Anonym9:38 p.m.

  Nydelige bilder. Det å gå alene i skogen og nyte stillheten er godt for kropp og sjel. Det er flott og ha med mann og barn, men av og til trenger man stillheten. Ha en flott uke.

  Emma

  SvarSlett
 9. Anonym9:41 p.m.

  Saa fine bilder du har tatt. Faar meg til aa lengte hjem til Norge og hosten her jeg sitter down under og leser bloggen din. Fin blogg du har.

  Marte

  SvarSlett
 10. SÅ deilig! =)
  Man trenger det også.

  Vakre bilder.

  Klemmer Kathrin

  SvarSlett
 11. Åh ja,det er fantastisk å gå rundt litt sånn selv.Bare glemme tid å sted.Ser forresten for meg at du sitter i det koselige køkkenet ditt med en stor caffelatte og ser bare på ungene springer rundt. Det å få være seg selv for en stund er deilig,for man så go mamma av det:-)ha en flott uke:-) Klem å du..Det betydde utrolig mye å få en så koselig kommentar på broderiet mitt. Du er jo dronningen av smukke broderier:-)

  SvarSlett
 12. Eg kunne også tenkt meg ein slik tur, for det gjer godt!! -men eg kjem meg liksom ikkje i skogen heilt aleine...må bli flinkare der!

  Fine bilder også! Kompaktkamera? Sidan du putta det i lomma.... Skulle hatt noko nytt som er enklare å ha i lomma, for speilrefleksen med alle dei ulike linsene veg jo...hm, masse! Noko du vil tilrå?

  SvarSlett
 13. Helena9:05 p.m.

  Hi, I don't understand a word but your photos are lovely.

  SvarSlett