fredag, juni 26, 2009

Skikkeleg sommarEg er på veg ut i sola for å dekkje frukostbordet på uteplassen, og er berre innom bloggen ein snartur for å ynskje deg ein herleg sommardag! Nyt den! :)

10 kommentarer:

 1. Ja, det er utrolig herlig nå når sommerværet har kommet! Ha en fin dag du også! :)

  SvarSlett
 2. Så mange kjekke innlegg du har hatt i det siste :) Den boka ser nydeleg ut, og eg gler meg til å sjå korleis badet vert! Kjøkkenet vart kjempefint med dei to armatura :) Ha ein flott dag du også :)

  SvarSlett
 3. Nyt dagen du også! Kjempefine bilder! Fikk så lyst til å kjøpe boka i innlegget under, kan jeg spørre deg hvor du kjøpte den? Så de hadde den på capris til rundt 300. Det var dansk utgave, men det er kanskje det du også har? ha en flott dag:) klem

  SvarSlett
 4. Så spennende under her med nytt bad!!! Dette gleder eg meg til å følge med på, eg elsker sånne gjør-det-selv og oppussingsprosjekt ;)

  Badet står på ønskelisten her i huset og, men det blir nok noen år til...slikt koster jo endel og her er det mye annet plukk som må prioriteres først. Spesielt siden det ene badet ble skiftet for 7 år siden og fungerer helt greit.. ;)

  Boken så kjempeflott ut, og det gjorde sommerbildene også. Og kjøkkenkranene var så fine!!! Går dte an å spørre hvor du kjøpte de? Sånn at eg kan sitte og drømme meg vekk om noe lignennde til badet... ;)

  Ha en kjempeflott sommerdag du og!

  SvarSlett
 5. herlige sommerrbilder.
  likte speisielt godt det siste bildet ditt.

  SvarSlett
 6. Nydelige sommerbilder, kos deg du også:)

  SvarSlett
 7. Anonym2:13 p.m.

  Tusen takk! Eg skal også være mye ute i helgen, pjuske i hagen og nyte finveret vi endelig har fått...Kos deg og god helg du også:)

  SvarSlett
 8. Kjekt å høyre at du et frokost ute i sola du òg. Det er det kjekkaste med heile sommaren, den litt kjølige sommarmorgonen med radioen og frokosten ute i det fri! Herleg!

  Kos deg i helga du òg!

  SvarSlett
 9. Sommer er deilig...ha en fin dag du også i sola :) Fine bilder!

  SvarSlett
 10. Hei..du har en sånn nydelig blogg....som jeg stadig er innom og besøker:O)Nyt sommerdagene min venn...Klem fra Maliva

  SvarSlett