mandag, januar 05, 2009

Pang!


...så var det slutt på late morgonar med vasing i pysj til langt på dag og alskens gode saker på bordet til både frukost, middag og kvelds. Det er igrunn godt å kome i sving med litt rutiner igjen, men jammen var vi trøytte i dag tidleg! Ikkje var det råd å få lurt seg til ein liten blund saman med Minsten i formiddag heller, han var nemleg i storform og ville prate. Huset var iskaldt i morgontimane, men gode ullklede og fyr i omnen gjorde susen.


Vi får vere fornuftige og parkere litt tidlegare i kveld, så er vi snart på rett spor att.

Ha ei god veke!

11 kommentarer:

 1. ...ja det er noe godt over kvardagene....kaldt der nord også??+ her er det uvant med minus 10 på kysten..kaldt og herlig med lyset...Ha gode dagar!!;)

  SvarSlett
 2. Uff, ja...her har vi snudd døgnet helt og gått rundt i pysj halve dagen. Frokost har tidligst vært kl halv eleve. Deilig!!

  Idag var det derimot beinhardt å komme igang igjen, men vi venner oss vel til det iløpet av noen dager.

  Ha en fin uke:)

  SvarSlett
 3. Det ble pangstart for noen og enhver i dag, og mange trøtte ansikter å se.....Men i grunnen er det godt å komme i gang igjen også. Det skal bli godt å kunne legge seg og stå opp til "normal" tid.Godt nytt år.

  SvarSlett
 4. Anonym9:38 p.m.

  Å ja trur mange kjenner seg igjen der ja. Skikkeleg pang kl.06.30 når eldstemann skulle opp for å rekke bussen. Han vekke seg sjølv, men du veit mor må fylgje med at han kjem seg avgarde.... Kanskje på tide å få gjengen i seng? :-)

  SvarSlett
 5. Godt nyttår til deg og dine! Ja, nå er det jammen hverdag igjen.. og godt er det også. Kos deg hjemme med minsten! :)

  SvarSlett
 6. Det er deilig med kvardag og faste rutinar igjen. Og ikkje minst å få rydde jula vekk, og få inn nokre vårlige blomster.
  Klem

  SvarSlett
 7. Ja det kan være hardt å begynne med vanlig rutine igjen. Men godt også. Vi kom heim ca kl 02 i natt etter ei ufrivillig natt ekstra på Jæren. Men det gikk å komme seg opp likevel. Blir nok værre i morgen.
  Ha en rikitg god dag :)

  SvarSlett
 8. Savner å vokne opp i hustri og kaldt hus for å kjenne hvordan varmen litt etter litt sprer segnår ovnen tar skikkelig fyr. Heldige du...

  SvarSlett
 9. Så koselig blogg du har! Jeg er innom her rett som det er og har fulgt deg en god stund.
  Nå har jeg startet egen blogg... etter å fått masse inspirasjon fra deg og flere andre i denne bloggverdenen. (smil)

  Håper du får en fin dag!

  SvarSlett
 10. Så herlig innlegg.
  Koser meg SÅ på besøk i bloggen din. =)

  1000 takk for forbønn.

  klem, Kathrin.

  SvarSlett
 11. Hei Haust
  Så morsomt at du fikk lyst til å sy igjen!!! Skjønner jo at man ikke akkurat hiver seg over symaskinen, mens nurket hviler.
  Hverdagene er i det lange løpet de aller beste synes jeg, og det er jo godt siden det er flest av dem.
  Ha en fin kveld og en glad morgendag!
  Klem fra kaspara

  SvarSlett