torsdag, desember 18, 2008

Pusterom

Det har vore ein travel dag ettersom Vesla fekk omgangssjuka i går. Godt å kunne setje seg ned med andaktsboka og lese eit lite ord: "Eg veit kvar du bur." Johannes openberring 2:13. Gud ser meg, han veit kva eg strevar med, kor hektisk dagen er, og kva eg har bruk for. Eit lite pusterom saman med han før nye gjeremål ventar.

Andaktsboka fann eg på loppemarked. Ho heiter "Hvil eder litt", er skriven av Fredrik Wisløff og kom ut på 60-talet.

14 kommentarer:

 1. Huff, ja det er diverre tid for slikt. Håper det går kjapt over og dere slipper "sykehus" i jula!

  SvarSlett
 2. Håper Vesla blir frisk til jul. Her leser vi også i ei gammel andaktsbok, er mange gode andakter der. Ønsker deg ei god jul.

  SvarSlett
 3. Så godt med andaktsbok, det er jeg også avhengig av:)
  Kom på sangen "Fall til ro" jeg nå når jeg leste fra boka di, den er så nær og fin.
  Ha en riktig god førjulstid fortsatt!
  Be blessed.

  SvarSlett
 4. Den boka er en klassiker..og hvil eder litt burde enhver ta til seg nå i julestria...Det er så godt å ta ei andaktsbok..ferdig uttenkt hvor vi skal lese i dag..kommer rett fra lovsangsøvelse..skal lede på 1.juledag..det blir kjekt! Håper vesla snart blir bra!!¨
  klem og takk for frimodigheten dinb som du vet jeg setter pris på..og mange andre....

  SvarSlett
 5. Så sant,så sant..
  malivasverden

  SvarSlett
 6. Godt du minner oss på det viktigaste. God betring i heimne. Vonar resten slepp unna.
  nattaklem frå sig

  SvarSlett
 7. Me kan spy i kor! Kvifor er det ikkje forbudt å spy før jul?? Kvifor har ingen tenkt ut "krisepakningar" til småbarnsfamiliar som spyr?? 2-3 dyner og puter- ein stabel handukar- 24 vaskeklutar-sprit-hanskar-chips og cola og ei dame som handlar inn alt me ikkje fekk tak i før det braka laus! Trur eg må på tinget og legge fram saka!

  SvarSlett
 8. Ojdå, hoppas hon har det bättre och att ni andra inte blir sjuka! Det ska vi be för! Här har vi börjat att prata med Jesus när rädsla, besvikelse och oenighet är som störst. Det hjälper oss ut ur många konflikter om dagarna. BRA INLÄGG!

  SvarSlett
 9. Hei hei. Du spurte etter oppskrift på trøfler ......min ligg hos mamma men skal prøve å få lagt den ut når jeg får tak i den :) Men jeg har laget flere trøfler jeg ....da søkte jeg på nettet og fant mange oppskrifter her:
  http://www.kakeprat.no/index.php?option=com_content&view=article&catid=23:andre-oppskrifter&id=148:sjokoladetrr&Itemid=150

  Du kan ha i den smaken du vil....bare å prøve seg frem, de er veeeldig gode!!;)
  Lykke til!
  Juleklem fra meg :)

  SvarSlett
 10. Den boka kunne jeg tenkt meg!! Den treffer ekstra godt nå i disse, til tider hektiske dager. Jeg er en mester i å stresse meg opp nemlig og innimellom trenger jeg noen påminnelser for å få ting i rett perspektiv.

  Tror jeg skal prøve å spore opp boka di:)

  Ønsker deg også en fin førjulstid og god bedring til lillemor.

  SvarSlett
 11. Så vakkert.

  God bedring til vesla!

  SvarSlett
 12. God bedring! Håper dere alle er friske og raske når julen ringes inn.

  Inspirert av stallen din har guttene mine vært ute og hentet kvister i dag. Du skal se at krybba vår har stall når morgendagen er over.

  SvarSlett
 13. Huff, så mange det er som har barn med omganssyke disse dagene..Håper inderlig at alle blir friske til den store dagen!
  Ønsker deg en riktig god jul Haust!
  Juleklem fra Kardemomme :)

  SvarSlett