mandag, august 11, 2008

Sommarleg skjørt

Dette skjørtet sydde eg tidlegare i sommar til frøkna vår som nektar å bruke shorts. På varme dagar er det visstnok skjørt og berre skjørt som duger!

15 kommentarer:

 1. Så søtt. Er no kjekt med sånne små som vil pynte seg og da, ekstra stas med pmpongkanten nest tenker eg:-)

  SvarSlett
 2. Kjempeskjønt skjørt. Skjønner godt at din lille prinsesse bare vil gå med skjørt når en har en mamma som lager slike fine ting...

  SvarSlett
 3. Så fint skjørt. Spesielt "dinglekanten". Eg syns også at skjørt er betre enn shorts :)

  SvarSlett
 4. så søtt!sånn er det her og. prinsessa bruker bare skjørt!og sånn er det bra,håper det fortsetter for jeg er ingen skjørte-dame!

  SvarSlett
 5. så søtt!sånn er det her og. prinsessa bruker bare skjørt!og sånn er det bra,håper det fortsetter for jeg er ingen skjørte-dame!

  SvarSlett
 6. Kjempesøtt skjørt! Flott med pongpongane også! :) Skjørt er flott, enig med henne. :)

  SvarSlett
 7. Hadde heller IKKE gått med shorts hvis jeg hadde hatt en mamma som kunne lage så fine skjørt :0)Ekstra søtt med pompongkanten.

  Ønsker deg en fin uke.

  SvarSlett
 8. Kjempfint skjørt! Eg er heilt einig med jenta di, skjørt er best på varme dagar!

  Ha ein fin kveld!

  SvarSlett
 9. Äntligen kan jag vara med på blogg-livet igen! Jättefin kjol och fint namn på bloggen. Jag tycker också att hösten är den bästa årstiden och jag är sååå lycklig över att den snart är här! Ha en god kväll!

  SvarSlett
 10. Her har vi også også ei som så og si bare går i kjole eller skjørt. Men det er jo koselig også da:) Likte skjørtet ditt veldig godt! Jeg sydde en gang en rød tunika til meg selv med sånne pong-ponger på (mens jeg gikk på søm og tekstil) og alle trodde jeg var rar...lite visste de:) Så fint som det er.

  SvarSlett
 11. Må si meg enig med Bagateller--veldig koselig med prinsessedamer som foretrekker skjørt framfor shorts. Jeg var sånn da jeg var liten, men jentene mine er IKKE sånn.

  SUPERSØTTskjørt også--fantastisk artig med de små ponpongene.
  Ser du skifter fra Posidriv til Haust. Flott navn, men i mylderet av nye blogger så er du fremdeles posidriv for meg. Selv om jeg ikke har kommentert her så ofte, så er jeg innom jevnt og trutt. DU har så flotte bilder og skriver så vakkert. Det liker jeg veldig godt ( selv om jeg har en uhøytidelig stil på min egen blogg)

  Ha en fin uke fru Høst Posidriv;)

  SvarSlett
 12. Jeg må si at jeg lenge har vært utrolig imponert over deg. Du syr sammen de vakreste ting, og får det til å høres så enkelt ut.

  Jeg er veldig glad for at du har funnet tilbake til bloggingen, og gleder meg med deg over barnet som kommer.

  Tusen takk for bursdagshilsen

  Vennlig hilsen Christine

  SvarSlett
 13. Kjempefint skjørt!
  Men skjørt er berre best når lårene ikkje er som mine, for dei klistrar seg og gnissar under skjørtet.. Er ein riktig uheldig blir det gnagsår! Fysj!
  Takk for kjekk helsing..
  Flott namneendring, med nydelege tankar rundt:) Kvar årstid har sin sjarm!

  SvarSlett
 14. Hyggelig å se deg inne på bloggen min - takk for visitten! Skjønner du er av den absolutt kreative sorten selv :-) Ønsker deg en god dag!

  SvarSlett
 15. Så søtt skjørt. Tulla mi er på samme måte: skjørt skal det være.
  Det er så hyggelig å følge deg igjen. Så mye fint du har laget til babyen - farger og form! Heldig baby!

  SvarSlett