lørdag, juni 21, 2008

"Rain, rain, go away..."

Nei, no har det regna nok, synest eg. Eg trur hagen er rikeleg vatna. Eg skulle gjerne ha planta rosene eg kjøpte på tilbod i går, men det freistar ikkje å spa i søkkblaut jord, så eg ventar på litt betre vér. I mellomtida er det trivelegare å drikke kaffi og ete laurdagsgodt i sofakroken.

Kanskje eg skulle samle mot til å ta ei kveldsrunde ut i hagen for å fornye rosene på stovebordet?

11 kommentarer:

 1. Heilt enig. På tide med litt sol no...Du er glad i roser? Eg har planta "Maiden's Blush" og "New Dawn" i år. Gler meg til dei blomstrar. Det fatet du har under lysa er forresten veldig fint:)

  SvarSlett
 2. Her står braken og rosene i pottene sine også, så eg kjente meg igjen. Ikke mye fristende å gjøre noe som helst ute i sånt vær! Har vært opplett idag, men da stod jeg inne og snekret.... ;)

  SvarSlett
 3. Håper det blir skikkelig sommervær nå snart ja.
  Her har det vært noe sol i dag. Men det ble slik vind at det gikk omtrent ikke ann å være ute. Måtte redde en del planter fra nå blåse overende.
  Ha en velsignet god
  søndag :)

  SvarSlett
 4. Så fint at du er tilbake igjen kjære deg....Og...gratulerer så masse med barnet i magen. Som før, herlige bilder.Klem fra meg.

  SvarSlett
 5. Ville bare si at jeg synes det er kjempegøy at du har tatt opp blogginga igjen. Jeg har vært innom bloggen din jevnlig tidligere (uten å legge igjen kommentar:-( og synes den er veldig inspirerende! Klem fra Borghild:-)

  SvarSlett
 6. Helt enig i at nå må sola komme. Blir jo så sløv av dette regnværet også. Må også si at det er så utrolig flott at du har begynt igjen med bloggingen :-)

  SvarSlett
 7. Her kommer innleggene som perler på ei snor...gleder mitt hjerte...

  HERLIG DEN SOFAEN...ønsker meg brun sofa sjøl jeg...fint med litt farge i det hvite av og til...selv om Ektorpen er fin den og!

  SvarSlett
 8. Jeg har ikke fått med meg at du er tilbake!! Men jippi! Har savnet bloggen din. Og gratulerer med tredjemann på vei, så flott:) Gleder meg til å følge deg videre! stor klem fra silje.

  SvarSlett
 9. Godt å se at du er tilbake. Har savnet deg:O)

  SvarSlett
 10. Samme her! Regn og gråvær...man blir litt lei, ikke til å komme forbi!
  Bløtkaka er imidlerlid pynta her i huset, vi har 34 års bryllupsdag idag! Koselig å gjøre litt stas på at man har holdt ut så lenge ilag :)
  Du har en nydelig blogg. Kan ikke huske deg, men jeg har muligens vært innom deg før..
  Den dåpspresangen var bare skjønn!
  Ønsker deg og meg en solfylt ny uke 26! Hilsen Nunne.

  SvarSlett
 11. Du gjer rett i å kose deg inne!Det såg så lunt og godt ut der hjå deg!
  Og kor utruleg det snodde seg med sofaen! Fasinerende at den til slutt havna hjå deg likevel!Ser fin ut!Nydeleg lita jakke du har strikka til tantungen din!
  Ynskjer deg ei god veke!

  SvarSlett